Διατροφή
Το σχολείο μας προσφέρει πλήρης διατροφή (πρωινό και μεσημεριανό). Το φαγητό ετοιμάζεται στη σύγχρονα οργανωμένη κουζίνα μας, από έμπειρο προσωπικό, τηρουμένων όλων των κανόνων υγιεινής. Χρησιμοποιούμε φρεσκότατα υλικά από ελληνικά καταστήματα και τοπικούς παραγωγούς διαλεγμένα προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζουμε γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας.  Το μενού αφού εγκριθεί από την παιδίατρο της μονάδας μας, σας κοινοποιείται στην αρχή  κάθε εβδομάδας, ενώ καθημερινά υπάρχει ενημέρωση  στο τετράδιο επικοινωνίας για την ποσότητα του φαγητού που έφαγε το παιδί σας εδώ.

Ιατρείο
Η παιδίατρος του σταθμού μας ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά μας και ενημερώνει  γραπτώς τους γονείς . Ακόμη, πτυχιούχος διαιτολόγος διατροφολόγος εξετάζει το βάρος τους και μας προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές της.

Ασφάλεια
Καθώς το παιδί σας παίζει, ζωγραφίζει , τραγουδάει,  μαθαίνει νέα πράγματα να είστε σίγουροι  ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον που τηρεί όλες τις  προδιαγραφές πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας, εξόδων κινδύνου. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης προβλέπεται για όλα τα παιδιά και το προσωπικό.   

Υγεία
Όλοι οι χώροι του σταθμού μας καθαρίζονται σχολαστικά και καθημερινά, ενώ οι χώροι υγιεινής  που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά και στην διάρκεια του προγράμματος. Τα είδη καθαρισμού και τα χαρτιά είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ανάπαυση
Για όσους γονείς  επιθυμούν να ξεκουράζονται τα παιδιά τους έχουμε διαμορφώσει  έναν όμορφο χώρο με παιδικά κρεβατάκιαμε ανατομικά στρώματα της candia strom  και υποαλλεργικά σκεπάσματα.

Ενημέρωση των γονέων

Για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέσαμε , σας θέλουμε δίπλα μας.
Η ενημέρωση σας θα γίνεται :
1.καθημερινά εάν αυτό χρειάζεται (με το τετράδιο επικοινωνίας)
2.με μηνιαίες συναντήσεις
3.με την ίδρυση σχολής γονέων , συζητήσεις , εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες  για θέματα που αφορούν τα παιδιά μας αλλά και τον δικό μας ρόλο ,ως γονείς(πρώτη μέρα στο σχολείο, κανόνες, ύπνος).
Όλοι οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι.
4.Οποιαδήποτε στιγμή το έχετε ανάγκη μέσω του e-mail μας.